Varfor inneha jag ingen lust till uppsyn pojkvan langre?

Varfor inneha jag ingen lust till uppsyn pojkvan langre?

Att ni brakar och mar daligt bada par fran det som sker

Det sjalv undrar kvar kanns pinsamt att kommunicera med nagon ifall sa sjalv hoppas att ni kan mildra mig med detta.

Jag ar tjej och karna problem ar att sjalv ej inneha nagon sexlust langre. Sjalv kan bli kat av och till nar jag ar sjalv men aldrig nar uppsyn pojkvan finns i narheten. Uppsyn pojkvan har stadse varit galen i sex, men pro min andel inneha det aldrig kants speciellt relevant. Nog beror det kungen att sjalv alltid haft komplicerat att lite orgasm. Eller kan p-pillerna besta orsaken?

Sjalv tycker jattemycket ifall min pag. Inneha aldrig kant for nagon annan som sjalv kanner for honom. Men sjalv kan ej slappna fran nar vi inneha sex. Vi inneha nastan aldrig sex med varandra och de lite ganger det hander sa ar det stadse ty sjalv kanner mej pressad till det. Jag vet att min frank hade ett superbra sexliv innan. Det har han berattat for mig. Han brukade forr vaga mot varandra mej med sitt ex och jag brukar klura gallande det emellanat.

Vi har pratat med varanda otaliga ganger ifall att vi tvingas besta lite pahittigare nar det galler sex. Att orka plocka initiativ, utprova nya grej och sa vidare. Men det blir liksom aldrig av. Det stannar stadse vid pratet. Av och till slutar det aven i brak och i att vi somnar pa var blad om sangen istallet pro att ha sex.

Sjalv vill ha ett sexliv. Det far ej fortskrida sa har. Men tillika ifall vi skulle alska oftare sa har jag aven fortsattningsvis mina problem kvar. Hur kan jag kannna sexlust och vad kan sjalv foreta pro att fa orgasm lattare? Amna sjalv ga till en sexualradgivare eller?

Det ar jatte- mojligt att dessutom detta paverkat din lust negativt

Fran det du skriver ar det tydigt att ert sexliv har blivit till ett problem som tar kungen er relation. Darfor att ni har pratat med varandra sa flera ganger utan att ni kommit framat sa antagande jag att det ar bra ifall ni tillsammans tala med nagon professionell, till foredome en kurator bred en sex- och samlevnadsmottagning. Om ni bor i en stor stad sa finns det troligtvis en sadan mottagning. Du skriver att du tycker det skulle kannas pinsamt att pladdra med nagon ifall detta. Tank da kungen att de personer som du moter i en sadan situation jobbar med dessa fragor alltsammans dagarna och de kommer inte att baxna kvar nagot som du tar upp med domslut. Kann dig sakra med det.

Det ar svart att bidra ett bra losning arme, darfor det ej gar stalla motfragor till dig. Kanske kommer du ej att uppleva upprepa dig i texten nedan, men kanske ar det nagra tankar vacks som du kan kontemplera vidare runtom.

Till att begynna med ar det bra att komma ihag att sexlusten inte kontrollera att ar stadigvarande utan att den varierar under livet, utan att det behover existera nagon djupare skal till detta. Nog ar man i en period i livet da man har uppbokat upp med annat och ej hinner spana sa ofta gallande sex. Nog prioriterar man andra prylar istallet. Sexlusten kan aven paverkas negativt fran stress eller fran vissa mediciner. I vissa fall tillika p-piller. Du kan be din barnmorska att atnjuta testa ett annat p-piller sa kan du i alla fall exkludera detta. Men samt annat kan ha roll. Till foredome sa kan en stark langtan ifall ett “bra sexliv” ha motsatt aterverkning. Man satter stor press kungen sig personligen och tankarna far runt i huvuder istallet for att enbart ge sig han och sluta upp bakom sin begarelse. Du skriver ocksa att du jamfordes med din killes forutvarande flickvan i begynnelse fran ert affar. Det kan kannas kravfyllt att mata din begarelse med nagot som din frank beskriver som “superbra sexliv”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *