Dar furnizorii de spitale au nevoie și de creșteri de plată Medicaid

Dar furnizorii de spitale au nevoie și de creșteri de plată Medicaid

Cum se va juca acest lucru în lumea reală? Casa medicală centrată pe pacient va fi o "inovație perturbatoare" în îngrijirea primară? Deocamdată, juriul este în continuare afară.

În ciuda entuziasmului susținătorilor săi, a literaturii de susținere, a anecdotelor convingătoare și a programului de certificare NCQA, adoptarea casei medicale în afara grupurilor mari, academice și a programelor pilot rămâne limitată.

Motivele pentru aceasta includ suspecții obișnuiți de cost, timp și provocarea descurajantă a coordonării îngrijirii.

Un studiu recent efectuat pe aproape 2.300 de medici de îngrijire primară a constatat că medicul tipic de îngrijire primară coordonează îngrijirea pacienților săi cu alți 229 de medici în 117 practici diferite.

Indiferent dacă rata adopției crește sau nu odată cu publicitatea suplimentară și cu stimulente financiare mai mari, Casa medicală centrată pe pacient este o tendință demnă de urmat.

Vrei mai multe despre politica de sănătate? à ¢ â ?? ¬Â¨ Citiți blogul lui David Nash, http://nashhealthpolicy.blogspot.com.

DENVER, 28 august – Plecându-se la realpolitik, senatoarea Hillary Clinton a declarat că este dispusă să facă compromisuri cu privire la detaliile planului de reformă a asistenței medicale pe care l-a apărat cu atâta înverșunare în timpul primarelor asupra unuia propus de candidatul democrat Barack Obama.

Deși rămâne în continuare în spatele planului său, a recunoscut că nu a fost căsătorită cu el și va lucra pentru a pune la punct un pachet care ar putea câștiga aprobarea Congresului, a spus ea la un forum de asistență medicală de aici, organizat împreună cu Convenția Națională Democrată.

Planul lui Clinton ar fi impus ca fiecare persoană să aibă asigurări de sănătate. Planul lui Obama se oprește în afara unui mandat universal, dar ar impune ca toți copiii să fie acoperiți și ca toți angajatorii să ofere asigurări de sănătate angajaților lor.

Clinton a cerut adoptarea unui sistem de sănătate all-inclusive la un "Câștigarea reformei în domeniul sănătății în 2009" forum sponsorizat de Service Employees International Union (SEIU) și Families USA, care susține accesul universal la asistență medicală.

"Nu este doar abordarea https://harmoniqhealth.com/ro/urotrin/ corectă din punct de vedere moral," A spus Clinton. "Este abordarea sensibilă din punct de vedere economic. Nu puteți proiecta un sistem în care puneți excepții de la început și vă așteptați să obțineți economii de costuri care să includă pe toată lumea."

Referindu-se la inițiativa eșuată de reformă a asistenței medicale din timpul președinției soțului ei, Clinton a spus că nu este acceptabil să se ia în considerare specificul unui plan. "Toți putem veni cu o obiecție și de aceea nu reușim nimic," ea a spus.

"Când propunem un plan democratic și avem o majoritate democratică în Cameră, care este și mai mare și avem un președinte democratic, trebuie să vă avem pe toți din afara procesului legislativ, împingând cât de mult puteți face acest lucru întâmpla."

Clinton a declarat că noul președinte trebuie să lucreze pentru a promulga legislația la începutul mandatului său. Pentru a reforma asistența medicală, ea a avertizat, "Va lua toată energia și perioada lunii de miere pe care i se oferă un nou președinte."

Ea a spus din nou că așteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe Obama semnând un proiect de lege pentru a se asigura "asistență medicală de calitate, la prețuri accesibile pentru toți americanii."

La etajul convenției, fostul președinte Clinton a oferit aprobarea sa strălucitoare față de Obama și a spus "Barack Obama este gata să fie președinte."

"El va continua și va consolida conducerea globală a națiunii noastre într-un domeniu în care sunt profund implicat, lupta împotriva SIDA, TBC și malariei, inclusiv o reînnoire a luptei împotriva HIV / SIDA aici, acasă," el a spus.

Clinton a criticat, de asemenea, candidatul republican prezumtiv, John McCain, prezicând că, dacă ar fi ales, McCain se va baza "mai multe Band-Sids pentru asistență medicală care vor îmbogăți companiile de asigurări, sărăcesc familiile și vor crește numărul persoanelor neasigurate."

În toată țara, programele de asigurări de sănătate Medicaid de stat care deservesc copiii și familiile cu venituri mici, persoanele cu dizabilități și adulții mai în vârstă se luptă într-un mediu de subfinanțare cronică.

Luați în considerare faptul că, la nivel național, cel puțin un copil din patru se bazează pe Medicaid pentru acoperirea sănătății. Medicaid finanțează servicii de asistență medicală pentru două din cinci nașteri și completează lacunele în acoperirea Medicare pentru vârstnici și cu dizabilități.

Însă plățile inadecvate și metodele depășite de livrare a acestora către furnizori limitează accesul la serviciile de îngrijire primară și wellness și prevenire pentru aceste populații vulnerabile.

Din punct de vedere istoric, Medicaid plătește medicii și spitalele la tarife mai mici decât costul îngrijirii acordate. La nivel național, spitalele de îngrijire acută sunt plătite, în medie, cu 88 de cenți pentru fiecare dolar cheltuit pentru îngrijirea pacienților cu Medicaid.

Astfel de rambursări reduse creează un decalaj de plată pe care angajatorii și consumatorii asigurați în mod privat trebuie să-l închidă printr-o schimbare a costurilor.

În general, această schimbare a costurilor reprezintă 15% din suma actuală cheltuită de plătitorii comerciali pe spitale și medici, potrivit unui studiu publicat în 2008 de Asociația Spitalelor Americane și de asigurători.

O analiză a datelor din 1995 până în 2006 arată că marjele de operare ale spitalului:

de la îngrijirea acordată pacienților cu asigurare comercială a crescut de la aproximativ 15% la mai mult de 23% din Medicare a scăzut de la 0% la aproape minus 10% din Medicaid a scăzut de la aproximativ minus 5% la aproape minus 15%

Aceste plăți insuficiente sunt deosebit de supărătoare pentru spitalele care deservesc un număr mare de pacienți cu Medicaid, cu puțini pacienți asigurați comercial, pentru a echilibra pierderile rezultate.

În zona metropolitană Philadelphia din cinci județe, de exemplu, spitalele primesc în medie aproximativ jumătate din veniturile din îngrijirea pacienților de la plătitorii publici, cu aproximativ 12% din total provenind din servicii furnizate pacienților cu Medicaid.

În anul fiscal 2008, aproximativ 40% din spitalele din regiune au avut marje totale mai mici de 2% – minimul necesar pentru menținerea operațiunilor.

Dintre cele 10 spitale în care Medicaid a reprezentat mai mult de 15% din venitul net al pacienților, 70% au avut marje totale mai mici de 2%.

Astăzi, recesiunea îndelungată și recuperarea lentă a șomajului împing bugetele și sistemele de plăți Medicaid în continuare în criză.

În timp ce veniturile fiscale de stat au scăzut, provocând deficiențe bugetare fără precedent, numărul de înscriși în Medicaid crește brusc, pe măsură ce consumatorii își pierd locurile de muncă și beneficiile asigurărilor de sănătate.

Potrivit Comisiei Kaiser, o creștere cu un punct a ratei șomajului național are ca rezultat încă 1,1 milioane de persoane neasigurate, încă un milion de înscriși în Medicaid și Programul de asigurări de sănătate pentru copii și o scădere de la 3% la 4% a veniturilor statului.

Anul fiscal 2009 a înregistrat cea mai mare creștere de un an a beneficiarilor Medicaid. La nivel național, numărul de înscrieri a crescut cu 7,5% – mai mult decât dublul ratei de creștere a anului precedent cu 3,1% – până la 46,9 milioane. În regiunea Philadelphia, înscrierea la Medicaid a crescut cu 8% în 2009, cu 18% în ultimii doi ani.

Cu toate acestea, deoarece statele trebuie să-și echilibreze bugetele anual, iar Medicaid cuprinde o mare parte din aceste bugete, Medicaid devine o țintă principală – chiar într-un moment în care sunt necesare creșteri.

Banii de stimulare ai Legii Americane de Recuperare și Reinvestire au adus creșteri semnificative ale ratelor federale de potrivire Medicaid, oferind statelor aproximativ 87 de miliarde de dolari pe o perioadă de nouă trimestre. Dar această finanțare suplimentară este programată să se încheie la 31 decembrie 2010. Și până în prezent, veniturile statului nu prezintă semne de recuperare.

Între timp, guvernatorii și spitalele din întreaga țară pledează pentru o prelungire de șase luni a ratelor federale de potrivire Medicaid până în iunie 2011.

Este important ca liderii de stat să înțeleagă povara financiară pe care plățile insuficiente Medicaid o impun furnizorilor.

Recent adoptată legislația federală privind reforma asistenței medicale recunoaște la fel de mult, crescând ratele de plată de stat Medicaid pentru medicii de asistență primară la nivelurile Medicare în 2013 și 2014. Dar furnizorii de spitale au nevoie, de asemenea, de creșteri ale plății Medicaid.

Începând din 2014, legislația privind reforma în domeniul sănătății impune, de asemenea, programele de stat Medicaid pentru a acoperi persoanele care reprezintă până la 133% din nivelul federal al sărăciei. Această extindere ar putea duce la mai mult de 15 milioane de înscriși în Medicaid – indiferent de ceea ce face economia.

Deși finanțarea federală va fi disponibilă pentru a contribui la plata populațiilor nou extinse, sistemele de plăți existente vor putea atrage și susține furnizorii necesari pentru îngrijirea acestor noi înscriși?

Pentru viitorul previzibil, Medicaid va juca un rol important în sănătatea națiunii noastre. Sistemele de plăți trebuie dezvoltate pentru a permite furnizorilor să deservească această populație fără a pune în pericol stabilitatea lor financiară sau capacitatea lor de a servi alți consumatori.

Vrei mai multe despre politica de sănătate? Citiți blogul lui David Nash.

Datorită recentului pasaj al mult așteptatului Paul Wellstone și Pete Domenici Legea privind egalitatea și dependența de sănătate mintală, H.R.1424, egalitatea egală pentru bolile psihice și fizice va deveni realitate la 1 ianuarie 2010.

Această legislație, denumită adesea proiectul de lege privind sănătatea mintală, a fost abordată în planul de salvare economică de 700 miliarde de dolari ca parte a suplimentelor necesare pentru asigurarea promovării salvării.

Puțini contestă impactul pe care îl va avea legislația. Potrivit Institutului Național de Sănătate Mentală, 26,2% dintre americanii cu vârsta peste 18 ani – mai mult de 58 de milioane de adulți – suferă de un tip de boală mintală.

În plus, cifrele Institutului Național pentru Abuzul de Alcool și Alcoolism indică faptul că aproximativ 22 de milioane de americani au o tulburare de abuz de alcool sau droguri.

Atunci când sunt combinate cu dovezi că multor persoane care suferă de aceste condiții li se refuză accesul suficient la îngrijire ca urmare a restricțiilor impuse tratamentului lor de către companiile de asigurări și angajatori, aceste statistici ridică îngrijorări și mai mari.

Deși a existat o dezbatere considerabilă cu privire la ceea ce constituie paritatea beneficiilor pentru cei cu boli mintale și tulburări de dependență, pentru companiile de asigurări și angajatori, conținerea costului tratamentului a fost o problemă majoră.

Au făcut asta, de obicei, prin restricții financiare sau limitări ale numărului de zile sau vizite pentru cei care caută beneficii pentru sănătatea mintală.

De exemplu, înainte de 1996, asigurătorii au stabilit limite inferioare anuale sau pe viață pentru acoperirea bolilor de sănătate mintală (de exemplu, 6.000 USD) decât pentru limitele anuale sau pe viață pentru acoperirea bolilor fizice (de exemplu, 75.000 USD).